Persoonlijke en unieke service
Meer dan 50 merken
Levering aan huis
Maatwerk & personalisatie is onze troef

Onze voordelen

 • Persoonlijke service
  Line is de drijvende kracht achter Bebe d'amore. Ze ontvangt je steevast met een glimlach en staat jullie maar al te graag bij met deskundig en vooral oprecht advies. Enkel zij begeleid jullie gedurende het hele traject en we streven uiteraard  naar een top klantenservice!

 

 • Maatwerk & Personalisatie
  Wist je dat wij gespecialiseerd zijn in het borduren van de mooiste babyspulletjes? Een dekentje, knuffeldoekje of rugzakje met naam ... You name it, we've got it! 

 

 • Alles vooraf in huis
  Leef in alle rust toe naar de geboorte van je kleintje en laat de gewenste spullen van je lijst 4 weken voor de geboorte gratis bij je thuis leveren. Deze spullen blijven op je geboortelijst staan en kunnen zo nog gekocht worden door vrienden en familie! Alles voor jullie gemak, want op deze manier hebben jullie er al het gebruik van, zonder dat je ze zelf hebt moeten kopen!

 

 • Kaartjes & Doopsuiker
  Het totaalplaatje bij Bebe d'amore? Dat kan! Want naast bijzondere geboortelijsten voorzien wij ook de mooiste kaartjes en doopsuiker.


 • Waardebon & geschenk
  Bij het afsluiten van je lijst krijg je van ons een waardebon van 5% van de totale verkochte lijstwaarde van je geboortelijst en voor iedereen een gepersonaliseerd geschenk, hoe groot of klein je lijst ook is!

 

 • Aankoopverplichting
  Ben je niet zeker van een item op je geboortelijst? Duid deze dan aan als een wensartikel. Dit artikel ben je niet verplicht aan te kopen en kan zelfs na aankoop door een schenker ingeruild worden voor een meer begeerd item. Opgepast, droomartikelen worden niet op voorhand besteld door ons, dus rekenen op een iets langere levertermijn wanneer je het toch wilt.

 

 • 10% korting
  Tijdens het eerste levensjaar van je kleintje krijg je van ons steeds 10% korting op alle aankopen en bestellingen in de winkel.

 

 • Springkasteel
  Als super leuke extra mag je bij het afsluiten van je geboortelijst gratis gebruik maken van ons Bebe d'amore springkasteel om je baby borrel extra glans te geven! Ons springkasteel is 3x4m, 2m hoog, kan dus ook indoor gemakkelijk gebruikt worden en is uiterst geschikt voor de allerkleinsten. Jump for joy!!
Ontdek onze babyboetiek met een glimlach! We gebruiken cookies voor een optimale winkelervaring en hechten waarde aan jouw privacy. Lees meer in ons privacybeleid Manage cookies
Persoonlijke en unieke service
Meer dan 50 merken
Levering aan huis
Maatwerk & personalisatie is onze troef