Persoonlijke en unieke service
Meer dan 50 merken
Levering aan huis
Maatwerk & personalisatie is onze troef

Betaalmethoden

Betalingsinformatie - Babyboetiek Bebe D'amore

Bij Babyboetiek Bebe d'amore willen we jouw winkelervaring zo eenvoudig en veilig mogelijk maken. Daarom bieden we verschillende betalingsmethoden aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Hier zijn de beschikbare betalingsmethoden:

1. **Creditcard:** Wij accepteren de meest gangbare creditcards, waaronder Visa en MasterCard. Betalingen met creditcards worden veilig verwerkt om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te waarborgen.

2. **iDeal:** Voor klanten in Nederland bieden we iDeal als een handige en directe betaalmethode via jouw bank.

3. **Bancontact (indien van toepassing):** Voor klanten in België bieden we Bancontact als een handige betaalmethode voor directe transacties.

Onze betalingspagina is beveiligd met de nieuwste encryptietechnologie om de veiligheid van jouw financiële gegevens te waarborgen. We maken hiervoor gebruik van Mollie. 

Heb je vragen over de betalingsmethoden of ondervind je problemen bij het afrekenen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via onze contactpagina en wij helpen je graag verder.

Bedankt dat je Babyboetiek Bebe d'amore hebt gekozen voor jouw babywensen!

Ontdek onze babyboetiek met een glimlach! We gebruiken cookies voor een optimale winkelervaring en hechten waarde aan jouw privacy. Lees meer in ons privacybeleid Manage cookies
Persoonlijke en unieke service
Meer dan 50 merken
Levering aan huis
Maatwerk & personalisatie is onze troef