Persoonlijke en unieke service
Meer dan 50 merken
Levering aan huis
Maatwerk & personalisatie is onze troef

Samenwerkingen

 
NOOK is de gezellige Kortrijkse babyspa van Clémence en haar team.
De focus ligt op de connectie tussen de pasgeborene en de kersverse mama en beiden krijgen de kans om te genieten van de nodige aandacht en rust die ze verdienen. Je kan er terecht voor babyspa en hydrotherapie, allerlei mama massages en ze beschikken ook over een vroedvrouwen praktijk. Alles onder één dak zeg maar!
 
Bij ons kan je een geschenkbon van Nook op je geboortelijst zetten, of gewoon een bon komen afhalen. Prachtig cadeau voor alle moms (to be)!
Heel af en toe doen we ook eens een workshop samen, dus hou ons in de gaten...
 
Nook - Plein 15A - Kortrijk 0498/070322
 
 
 
Seda's bloemenatelier op Overleie is een heerlijke bloemen shop.
De warme persoonlijkheid van Seda straalt af op alles wat ze doet! Het is niet enkel een winkel, maar er worden ook vaak workshops georganiseerd. Seda verzorgt met veel liefde de aankleding voor jullie babyborrel, of een boeketje voor in het moederhuis.
 
Je kan bij ons ook een houten naam hoop bestellen, afgewerkt met prachtige droogbloemen van Seda, heel mooi om jullie doopsuiker hoekje op te fleuren!
Wisten jullie trouwens dat de giant paper flowers in onze winkel ook van Seda's hand zijn? Echte blikvangers in de kinderkamer!
 
Seda's bloemenatelier - Overleiestraat 42 - Kortrijk 0485/919465
Ontdek onze babyboetiek met een glimlach! We gebruiken cookies voor een optimale winkelervaring en hechten waarde aan jouw privacy. Lees meer in ons privacybeleid Manage cookies
Persoonlijke en unieke service
Meer dan 50 merken
Levering aan huis
Maatwerk & personalisatie is onze troef