Persoonlijke en unieke service
Meer dan 50 merken
Levering aan huis
Maatwerk & personalisatie is onze troef

Maatwerk

Onze specialisatie

Wist je dat we gespecialiseerd zijn in het borduren van de mooiste babyspullen? Een dekentje, knuffeldoekje, badjas met naam … You name it, we’ve got it!

Bovendien zijn gepersonaliseerde artikelen souvenirs voor het leven!

Voor maatwerk werken wij nauw samen met een naaiatelier die een tijdloze, elegante babycollectie van hoge kwaliteit levert. De collecties worden met veel passie en enthousiasme ontworpen, zijn handgemaakt én bovendien Belgisch. 

Samen met de klant kiezen we stoffen, kleuren, maken we de mooiste combinaties die bij jullie geboorteconcept en binnen jullie budget passen. Alles kan gepersonaliseerd worden met de naam van jullie kindje en in het lettertype van jullie geboortekaartje.

Dekentjes, een geboortemutsje en doudou's zijn de meest gewilde stuks. Maar ook volledige park-en bedbekledingen, engelennestjes, rugzakjes, toilettasjes en zelfs zeteltjes zijn zeer geliefd.

Voor maatwerk vragen we steeds om een afspraak te maken, zodat jullie in alle rust kunnen kiezen.

 

   

  

 

Lees meer
Lees minder
Ontdek onze babyboetiek met een glimlach! We gebruiken cookies voor een optimale winkelervaring en hechten waarde aan jouw privacy. Lees meer in ons privacybeleid Manage cookies
Persoonlijke en unieke service
Meer dan 50 merken
Levering aan huis
Maatwerk & personalisatie is onze troef