Persoonlijke en unieke service
Meer dan 50 merken
Levering aan huis
Maatwerk & personalisatie is onze troef

Verzenden & retourneren

**Verzenden en Retourneren - Babyboetiek Bebe d'amore**

*Verzenden:*

Bij Babyboetiek Bebe d'amore begrijpen we dat je niet kunt wachten om je aankopen in handen te hebben. Daarom streven we ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verwerkt en verzonden. Voor verzending maken we gebruik van betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat jouw pakket veilig en op tijd aankomt.

Wanneer je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met trackinginformatie, zodat je de status van je pakket kunt volgen. Mocht je vragen hebben over de verzending, neem dan gerust contact met ons op. 

**Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100:**
Voor bestellingen vanaf €100 bieden wij gratis verzending naar België en Nederland. Bij bestellingen onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €6,95.

*Retourneren:*

Bij Babyboetiek Bebe d'amore streven we naar jouw volledige tevredenheid. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, bieden we een eenvoudig retourbeleid.

**Stappen voor het retourneren:**

1. Neem binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling contact op met ons via [email protected] om je retourzending aan te melden.

2. Zorg ervoor dat de producten ongebruikt en in originele staat verkeren, inclusief alle labels en verpakkingen.

3. Verpak de artikelen veilig en stuur ze terug naar het opgegeven retouradres.

4. Zodra we de geretourneerde items hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terugstorten op de oorspronkelijke betaalmethode.

Houd er rekening mee dat de kosten voor retourzending voor eigen rekening zijn, tenzij het product defect of onjuist is geleverd.

Voor meer details over verzending en retourneren, verwijzen we je naar onze volledige "Algemene Voorwaarden" op onze website.

Dank je wel dat je Babyboetiek Bebe d'amore hebt gekozen voor jouw babywensen!

Ontdek onze babyboetiek met een glimlach! We gebruiken cookies voor een optimale winkelervaring en hechten waarde aan jouw privacy. Lees meer in ons privacybeleid Manage cookies
Persoonlijke en unieke service
Meer dan 50 merken
Levering aan huis
Maatwerk & personalisatie is onze troef