Een kussen dat al je wensen vervult? Het bestaat! De doomoo Buddy is een heerlijk zacht en flexibel multifunctioneel kussen dat jou extra comfort bezorgt wanneer je slaapt en waar je baby lekker op of tegen aan kan liggen tijdens het voeden, spelen en slapen.

 

Gebruik

Biologisch katoen, een elastische stof en de vulling met ultrafijne korrels maken van de doomoo Buddy een uitzonderlijk comfortabel, makkelijk te gebruiken en multifunctioneel kussen. Ook fysiotherapeuten zijn fan!

De extrafijne en stille microkorrels zorgen ervoor dat je de doomoo Buddy meteen in je favoriete positie kan plooien. Zo helpt de doomoo Buddy je om comfortabel te slapen tijdens je zwangerschap, maar ook om ontspanningsoefeningen te doen of om je baby’tje te voeden na de bevalling. Later kan je de Relax Cover gebruiken om de Buddy om te vormen tot een veilig nestje waarin je kleintje kan spelen en slapen.

De Buddy is superzacht, flexibel en navulbaar. De hoezen zijn ook apart verkrijgbaar.

Hypoallergene microkorrels

De dunne en stille microkorrels zijn hypoallergeen

3-in-1

Biedt steun tijdens je zwangerschap, tijdens de borst- en flesvoeding of als kussen voor baby om op te spelen of te slapen

Navulbaar en verwisselbaar

Het kussen is makkelijk navulbaar en met de verschillende hoezen kan je heerlijk variëren