Door lang op zijn rugje te slapen en tegelijk snel te groeien, kan je baby’tje een afgeplat hoofdje ontwikkelen. Het Multi Sleep-rugliggingskussen met ergonomisch hoofdkussen biedt hiervoor de perfecte oplossing.

 

Gebruik

Gezond & veilig slapen  
Het ergonomische hoofdkussentje van de Multi Sleep verdeelt de druk rond het hoofdje van je baby op een homogene manier zodat je kindje comfortabel op zijn rugje kan slapen. 

De rollen opzij zijn verstelbaar zodat ze perfect om het lijfje van je baby’tje passen en het ergonomische hoofdkussentje garandeert een perfecte ventilatie. Leuk meegenomen: je kan het kussen makkelijk met je meenemen wanneer je met je kleintje onderweg bent! De Multi Sleep past in tal van wiegjes, bedjes en kinderwagens zodat je baby zich op ieder moment op een gezonde manier kan ontwikkelen. 

De Multi Sleep kan je gebruiken vanaf de geboorte totdat je baby 3 à 4 maanden oud is. Het kussen is ook compatibel met de Rest Easy Small & Large.  

Hoe gebruik je de Multi Sleep? Plaats de Multi Sleep in het bedje van je baby. Leg je baby met zijn hoofdje op het ergonomische hoofdkussentje. Zo past het rugje van je baby perfect in de kleine holte in het kussen. Bevestig de rollen opzij aan de Multi Sleep zo dat ze mooi rond het lijfje en onder de armpjes van je baby aansluiten en zorg ervoor dat ze veilig vastgemaakt zijn.  Welterusten! Het doomoo basics slaap product mag niet meer gebruikt worden vanaf het moment dat baby zichzelf kan omdraaien. 

Onderhoud

Samenstelling

 

Downloads

Voorkomt afplatting

Het ergonomische hoofdkussen beperkt het risico op een afgeplat hoofdje

 

Ademend materiaal

Het 3D-materiaal garandeert een perfecte ventilatie en laat baby veilig ademen

 

Verstelbare rollen

De rollen opzij pas je makkelijk aan de lichaamsbouw van je kindje aan.